Interieur

Kies voor een exclusief interieur met de handmade meubels van BAR sTone!

Bij ons kan u al uw meubelen met de hand laten maken!

Geef een unieke twist aan uw interieur met de handgemaakte meubels van BAR sTone uit Lebbeke. Wij maken alles op maat uit hout. Onze specialiteit is steigerhout, maar ook andere types van houtsoorten zijn mogelijk. Tevens kan er een combinatie gemaakt worden tussen hout en natuursteen of metaal.

Onze troef? Er zijn nooit schroeven zichtbaar! Bovendien worden al onze creaties tot in de puntjes afgewerkt, zoals u het wenst. U kiest bijvoorbeeld zelf de behandeling achteraf. Ook wordt alles splintervrij geschuurd.

Originaliteit gegarandeerd!

Elk meubelstuk bij ons is uniek. Kiest u voor een stuk dat wij al eens hebben gemaakt? Dan hermaken wij dit speciaal voor u op maat. Heeft u zelf een idee in uw hoofd? Dan werken wij dit graag verder uit.

Wat uw smaak ook is, echt iedereen kan door ons meubilair laten maken. Klassiek of modern, wij creëren de stijl die u wenst. Maar bovenal is onze manier van werken vernieuwend. Onze exclusieve meubels laten gegarandeerd een frisse wind door uw interieur waaien. Ook eigen ontwerpen of ideeën foto’s zijn meer dan welkom om uit te werken.

Interesse in ons op maat gemaakt interieur?

Close Menu