Decoratie

BAR sTone brengt vernieuwing op vlak van decoratie!

Wij zijn hét adres om originele decoratie artikelen te kopen!

Is het tijd om een frisse wind door uw interieur te laten waaien. Til uw binnenhuisinrichting ineens naar een hoger niveau met de handmade decoratie van BAR sTone. Zowel voor het hele jaar door als voor speciale gelegenheden creëren wij speciale decoratie artikelen. Onze decoratiestukken worden allemaal met de hand gemaakt. In al onze creaties steken wij enorm veel passie: we werken er dan ook met hart en ziel aan.

De mooiste materialen voor de meest unieke stukken!

Wanneer u een decoratief element van de hand van BAR sTone in huis haalt, heeft steeds iets exclusief in zijn bezit. In tegenstelling tot de meeste producten, zijn onze items geen resultaat van massaproductie. Wij werken met mooie materialen, zoals hout, metaal en natuursteen die we allemaal met de hand bewerken.

Zoekt u nog een origineel cadeau?

Doe uzelf of iemand die u wil verrassen een plezier door één van onze vernieuwende decoratie items te kopen. U kan kiezen uit tal van producten, zoals: Dienbladen, met of zonder tekst, borden met vrije of vaste tekst, wijnhouders, theelichten, opbergkistjes (met naam),  lampen,..

Interesse in onze op maat gemaakte decoratie?

Close Menu